Skolan, Plugg, Tonårsbossen

Tjo! Idag har jag inte gjort så mycket. Skolan var tråkig med labb prov & andra tråkiga lektioner. Hemma vart det till att plugga Tyska & lite Svenska vilket inte gick så bra. Nu sitter jag & Tonårsbossen & förundras över hur dumma, bortskämda & egoistiska människor det finns. Fyfan! 

Ranson bild sen i sommras




Never lose hope






Helgen i Göteborg

Heeeej
Jag har inte kunnat blogga nu när jag har varit i Göteborg, mitt internet på mobilen tig slut. Så typiskt. Men nu sitter jag på tåget hem & här är det internet.

Jag har haft det jätte bra! Jag & Carro har gått på Liseberg både idag & igår. Det var jätte kul & det var knappt några köer. Speciellt idag. Det var bara att gå in & åka direkt på nästan allt! Vi han åka alla roliga flera gånger om :)




Bild på Ben & Jerry's glass ifrån deras kaffé. Det är fish food & strawberry cheesecake. BÄST!



Music






Imorgon drar jag till Göteborg

IMORGON DRAR JAG TILL GÖTEBORG!
Jag, Mamma & Carro ska bo hos mammas kompis & vi kommer ha super mysigt! Jag & Carro ska gå på Lisberg både på Lördag & Söndag så det kommer bli jätte kul! 






Stan med Emma & Emma

HEY
Jag kom nyss hem från stan. Jag var med Emma & Emma. Emma Grönlund stack hem ganska snabbt, men vi han ta en fika på Brödboden. Efter det strosade jag & Emma runt på stan i typ 2 timmar. Sen tog vi en fika på BK & sen tog jag bussen hem :) 








- Venkat Desireddy






Glömt att blogga idag

Hey jag kom nyss på att jag inte har bloggat idag. Jag har bara varit i skolan, pluggat & ridit. Jag red inte Garp, kändes lite sorgligt. Saknade honom. Men jag pussade på honom lite innan ridpasset<3
Jag red Spik, han är en av de största hästarna i stallet & Garp är ju minstingen så det var en jävla stor ömväxling hahah! 


Bild på min lilla skit<3



Stay strong






Beställt lite hösigt & rymdigt

HEJ, jag klickade precis hem lite saker från Ebay. Jag köpte det på bilden nedanför. Jag älskar allt ihop! Tröjan är ju super bra nu till hösten. Har velat ha en mönstrad tröja jätte länge nu. En vinröd halsduk har jag också velat ha jätte länge, sen älskar jag vinrött! Skalet behöver jag väl inte ens säga någonting om? UNDERBART! 

 
 
 



Joggingtur sen träffa Aicha

HEJ
Jag kom precis hem ifrån en liten jogging tur. Det gick sådär eftersom jag är lite täppt i näsan. Hade lite problem med andningen.

Nu ska jag hoppa in i duschen & senare idag ska jag träffa Aicha, kul!
Det var jätte längesen!

Bild på mig & Aicha, den är typ 2 år gammla :o



What you do today is important






Ullared låten

 
HAHAHAHA PALLAR INTE DENNA VIDEON, NI MÅSTE KOLLA!
DERAS MOTTO: SLAKTA ULLARED!



Galen kärring på Ullared

 
HAHAHAH JAG PALLAR INTE HENNES SKRATT HAHAHAHAHA



Tråkiga saker avklarade

Idag har jag klarat av en massa tråkiga men nödvändiga saker.

Den första saken var Kemi prov & laborations förslag. Jag vet inte riktigt hur det gick, men jag kan ju säga att provet gick mycket bättre än laborations förslaget!

Den andra saken var engelska 3min speech. Det tycker jag gick ganska bra faktiskt. Det är jätte skönt att ha det gjort!

Sen det sista saken var utvecklingssamtal. Det gick väl också bra. Jag hade inte förbärett mig men det rullade på bra :)







We are how we are






Elf, no prov & utvecklingssamtal

Hey! 
Idag när jag kom hem ifrån skolan så möttes jag av ett paket från Elf, YEY!


Idag har jag pluggat en massa till NO provet imorgon, bläää! Jag känner mig inte helt säker men ändå helt okej. Jag har även utvecklingssamtal imorgon vilket jag inte har förbärett eftersom jag inte har hunnit. Men det löser väl sig :)



A stan is a wish






Hemmagjorda wrapps

Igår gjorde jag & Carro hemmagjorda wrapps. Det är nog min favorit mat. Så sjukt gott ju! :3






7.5km & plugg

Hej :)
Imorse så tänkte jag gå ut & springa men jag hade ont i foten & jag kände inte att jag pallade. Så istället satte jag mig på cykeln & trampade 7.5km. Till min otur så blåste det väldigt mycket & jag cyklade där det var öppet nästan hela tiden. Dessutom var det motvind nästan hela tiden. Gissa om jag hade ont i benen efter det? Fyfan. Men det var ändå skönt att röra på sig lite när man är helt slö på morgonen :)

Mannars har jag pluggat idag, pluggar nu också. Vi har Kemi prov på Tisdag & jag känner mig inte säker. Dessutom har vi engelska gloser & så ska vi hålla en liten redovisning på engelska i tre min. Inte det roligaste direkt.



Hoppas ni får en roligare dag än jag & att ni slipper en massa plugg.



Live simply...






Close up









Önske outfit






Wake me up when it's all over






Subway, Wallqvists, Lilly

Hey! Idag slutade vi tidigt & då stack jag & Lilly in till stan & åt på Subway, godaste! 
Jg fixade även praoplats på Wallqvists (ett café). Nu sitter vi på bussen påväg hem till Lilly. Vi ska rida & gosa med hundvalpar, mys :)






Alone






Mitt hjärta



Garp. Jag älskar verkligen denna häst. Du kan vara jobbig & jag kan irritera mig på dig som bara den. Men sen när det väl går bra så är du ju underbar! Jag har aldrig älskat en häst så som jag älskar dig.
Min lilla knas häst <3



Nya uppdateringen på iphone

Vad tycker ni om den nya uppdateringen på iphone? 
Jag älskar den! Men en del saker i designen var ju lungt snyggare innan. Men det är massa nya coola saker. Så det är värt att ladda ner den! 









Min hemma stickade halsduk

Hej! Idag på slöjden så blev jag klar med min halsduk. Den är super mysig :)


Senare idag är det ridning, det är redskap & jag ska rida Garp <3 




I don't care I love it






Födelsedags fika på Darin för Emma

HEY!
Det var Orientering idag i skolan. Det var sjukt jobbigt men jag är nöjd med min insatts :) 

Efter skolan åkte jag, Lilly & Emma in tills stan & fikade på Darins. Det var en liten födelsedags fika för Emma. Vi alla tre tog glass & vi satt där i ca. 1h & 3min & snackade en massa. Trevligt Trevligt :D






Never give up on your dream






Mys med Olipop






4km avklarade

Hej! 
Nu har jag varit ute & joggat/gått. Jag har precis duschat & nu sitter jag & kollar på tv. Måste igentligen göra mina läxor men det får vänta lite :) 




Jag sprang en runda på 4km. Jag gick ungefär halva & sprang halva. Jag jag ju ta det lungt nu eftersom min fot måste vänja sig lite. Imorgon så är det orientering i skolan. Jag är lite orolig för det sjukgymnasten jag gick till sa att jag ite skulle ut & springa i terräng, får se hur det går. Ska försöka springa lite i alla fall! 

Efter skolan så ska jag in till stan med Lilly & Emma (Grönlund). Det blir en liten födelsedags fika eftersom Emma fyller år. Grattis i förskott till henne :D 




Påväg hem från skolan

Hej <3
Nu sitter jag i bussen påväg hem från skolan. Skoldagen har varit ganska chill. Vi har haft 2h NO & sen hade vi kärn & då gjorde jag NO. Vi har NO prov snart & jag måste verkligen lära mig sakerna så jag kämpar på. 

Nu när jag kommer hem ska jag ut & jogga & plugga lite :)






Be the one to guide me






Free your mind






Bor hos Mamma denna veckan

Hej!
Nu är jag hemma hos Mamma. Jag ska bo här denna veckan. Det är första gången på flera månader, har inte bott där av privata själ. Jag har saknat djuren sjukt mycket! Det första jag gjorde när jag kom hit var att hälsa på alla djuren <3 
Bild på Malte

Nu sitter jag & kollar sommaren med Göran






Jag trotsade regnet

Hej! 
Idag trotsade jag regnet & gick ut & joggade. Det är faktiskt riktigt skönt att jogga i regn! 

Jag sprang samma runda som i fredags. Det är ca. 3km. Jag är så himla glad att jag äntligen kan röra på mig, även fast jag får ta det lungt. Idag behövde jag bara stanna & vila 2 ggr en kort stund :)
Jag cyklade dit jag joggade & det är ungefär 2km fram & tillbaka. Sen när jag kom hem så stretchade jag i 10 min. Sen hoppade jag in i duschen. 






In the end we only regret...






Pärlplattor, wrapps, baksmällan 3 & Ted

Hej <3

Idag så har jag varit med Lilly. Var var hemma hos henne först & vi la pärlplattor i 2h!!! Det var faktiskt riktigt kul, har inte gjort det sen på lågstadiet typ hahah




Vi kl.18.00 så cyklade vi hem till mig, pappa hade lagt wrapps. Det är så sjukt gott ju :) 
När vi ätit upp så kollade vi på baksmällan 3, bästa ju! Sen åkte Lilly hem & nu sitter jag, pappa & Carro & kollar på Ted. Så jävla rolig film asså :'D





Träffa Lilly idag

Hey!
Idag så har jag, Pappa & Carro varit & handlat & köpt en kapel som man kan koppla mellan datorn & tv:n. Super bra ju :) 

Senare idag ska jag träffa Lilly. Får se vad vi hittar på. Ska även försöka träna antingen idag eller imorgon :)

Random gammal bild på mig, Emma & Lilly





But I'm a good girl






Lite träning såhär på kvällen

Hej! 
Nu ikväll så var jag ute & gick/joggade. Duktig jag är va? ;)
 
Eftersom att mitt ledband har gått av så tog jag det väldigt lungt. Det gick faktiskt ganska bra att jogga ändå. Men direkt när jag kände minsta lilla i foten så gick jag. 
 
Jag gick/joggade en runda på 3.5km. Jag gick ungefär halva & joggade halva. 
 





Things I love about autumn



Hösten är utan tvekan den mysigaste årstiden :)




Things I love about autumn



Hösten är utan tvekan den mysigaste årstiden :)




Smile when it's raining






Lyckat dressyr pass med Garp

Hej <3
Idag red jag dressyr med Garp. Vi gjorde lite olika övningar. Vi var på en volt & skulle ställa hästarnas bakben så att dem gick på volten & frambenen utanför sen tvärt om. Sen ställde vi även både hästarna åt höger & vänster så att dem blev mjuka. Det gjorde vi i alla gångarter.
 
Sen galopperade vi på en åtta & vid medellinjen så saktade vi av till trav & sen fortsatte vi så. Vi började göra det i trav. 
 
Sen gjorde vi även skänkelvikningar & mellan det galopperade vi.
 
Jag är jätte nöjd med Garp. I början lyssnade han inte så mycket men ju längre in i passet så lyssnade han mer :) 
Jag är super nöjd med han, lyckat pass :)
 


 
 
 
 



Do all things with love






Galaxy nails tutorial



1. Måla naglarna svarta

2. Dutta på färgarna du vill ha på en svamp (en i taget). 

3. Måla glitter nagellack över 

4. Måla små vita stjärnor & toppa sen med topplack.




Mycket plugg

Hej! 
Idag har jag varit i skolan vilket var en sjukt seg & lång dag. Bara tråkiga ämnen förutom idrotten. Hör hemma har bara pluggat, hela dagen! Vi har snart prov i Kemi & jag kan ingenting typ. Har missat mycket av genomgångarna pågrund av olika anledningar. 

Imorgon blir det en ganska chill dag i skolan. Kort dag & mycket chill lektioner. Sen på kvällen blir det ett dressyr pass med bästa Garp <3 






Am I perfect now?




Hektisk dag

Idag ar varit en hektiskt dag. Började med sovmorgon, vilket jag glömde bort så jag cyklade till skolan 1h innan vi igentligen började...

Efter skolan åkte jag & Lilly inte till stan för att leta prao plats. Jag hittar ingen men Lilly gjorde. Jag köpte även en T-shirt till att träna i. Efter det så skulle jag till sjukgymnasten. Eftersom att jag missade bussen så fick jag gå hela vägen & snabbt dessutom eftersom jag inte fick missa tiden. Jag fick sjukt ont i fötterna men jag kom i alla fall i tid :D

Efter sjukgymnasten så åkte jag & Mamma in till stan igen. Vi skulle köpa löparskor & en sak som dämpar för min hälsena. Jag frågade även efter lite prao platser när jag ändå var i stan & jag fick ett nummer som jag ska ringa på Torsdag :)

När vi var klara i stan så släppte mamma av mig vid skolan eftersom att jag hade min cykel där. Så jag cyklade hem & nu sitter jag vid matbordet & har precis ätit upp. Nu blir det till att plugga, även fast jag är helt slut :(

T-shirt: H&M 50kr
Skor: team sportia: 599kr (rea)
Hälsene sak: team sportia 219kr




Dagen mysiga outfit

Tröja: Cubus
Leggings: från www.viras.se bloppis




Forever Young




Running shoes

Åh jag vill så gärna ha superfina löparskor som på bilden. Mååååste ha. De är ju så sjukt sköna också!




Skolans hiss, en upplevelse

HEY! Idag är det Måndag & det var lång dag i skolan, segt!
Emma hade skadat sig så hon fick åka hiss. Jag & Nellie åkte med henne. Det var en upplevelse hahah! Aldrig åkt skolans hiss men nu har man det :D

Idag har jag bara pluggat, pluggat & pluggt. Är sjukt trött på skolan redan :(

Gullig bild på Nellie & Emma ifrån idag. Eftersom Emma var skadad så fick Nellie skära maten till henne hahahaha!




Good things




Galaxy nails

Nu är man hemma i Kristianstad & imorgon är det skola, tråkigt!

Helgen var super. Igår när vi var ute & åt så kom även min kusin & hans tjej. Kul att träffa dem också. Där vi åt så är de. Jätte fin utsikt över vattnet så det var super mysigt :)

Vi kom hem vid ungefär kvart över 3 idag. Efter det har jag duschat, pumpat min cykel, pluggat & målat naglarna. Sen har jag inte hunnit göra något mer.

Vad tycker ni om mina galaxy naglar? Själv är jag jätte nöjd :D




Tyra Banks




Dotter till en svamp galen pappa

Nu är jag, pappa, Carro & farmor påväg till nått ställe där vi ska äta middag med min Faster & hennes man. Men såklart så skulle pappa stanna & fota en svamp... Livet som dotter till en svamp galen pappa.




Gårdagen & bilder

Godmorgon! Eller det kanske man inte ska säga såhär dags. Jag har faktiskt varit vaken sen 10.00

Igår var vi hos Camilla, Amir & Sanel. Jag byggde lego med Sanel som vi köpte till honom. Det tog lååång tid! När vi äntligen var klara så kom Camilla hem & så visade Sanel bilen vi hade byggt & så råkade hon ha ner den. Haaha så typiskt. Men det va bara lite som gick av så jag byggde ihop den igen.

Sen åt vi tacos & kollade på en skitrolig/konstig film. Kommer inte riktigt ihåg vad den hette men tror att den hette något i stil med "mitt konstiga ex" eller nått sånt :)

Senare idag ska vi äta middag med min Faster & hennes man, kul!




Be someone how makes you happy




Påväg till syster

Nu är vi i Västerås & det har vi varit sen ca. 12.15 :)

När vi kom fram så fikade vi med farmor & sen tog vi det lite lungt. Nu sitter vi i bilen igen men denna gången är vi påväg till affären för att handla lite tacos grejer & sen bär det av till Camilla, Amir & Sanel :)




Nu är vi påväg

HEY!
Nu är vi påväg till Västerås. Vi gick upp vid något över 5. Vi kommer nog vara framme vid 13.00 - 13.30 :)

Ikväll ska vi till Camilla, Amir & Sanel, kul :)

Nu ska jag försöka sova i bilen så tiden går fortare.




I stallet

Är i stallet just nu. Jag har precis haft teori. Vi snackade säkerhet. Det gick ganska snabbt eftersom vi bara är 2 st i vår grupp just nu. Måste varva nya till gruppen ju!

Nästa vecka är det dressyr & jag ska ha Garp. Oväntat? Hahah har alltid han, min lilla bäbis <3

Efter teorin så gick jag & hälsade på alla hästar & ponnysar, mys! Nu sitter jag. Vid parkeringen & väntar på att pappa ska komma & hämta mig :)

Bilden är på Weltruf




Fullspäckat schema

Hej :D

Dagen i skolan var ganska bra. Vi hade slöjd på morgonen & det är ju skönt. Sista dagen i skolan för mig denna veckan. Skönt! Ska ju till Västerås imorgon.

Nu efter skolan så har jag äntligen skrivit klart & skickat in en hemkunskaps uppgift, skrivit ett inlägg till våran klassblogg, handlat, & lyssnat på musik. Lite senare idag ska jag sticka till stallet för att ha teori :)




Hos tandläkaren

Då var man hos tandläkaren ännu en gång. Börjar faktiskt känna mig som hemma här...




You know my name




På Fredag drar jag till Västerås

Yo!
Idag hade vi gympa i skolan. Vi körde intervaller. Spinning, löpning & hopprep.
Det var skit jobbigt & det var lite svårt att göra sakerna eftersom jag skadat foten. Men jag fick hoppa hopprep osv på ett ben. Det var hemskt! Men jag överlevde :)

Imorgon blir det att gå till tandläkaren & sen på Fredag så drar jag till Västerås, YEAH :D

Ranson bild på mina smågrisar, saknar dem :( <3




Never let me go




Tisdag

Idag har jag varit i skolan, varit i stan, pluggat, duschat, kollat på idol & nu kollar jag på svenska Hollywood fruar i brist på annat.

Hur har eran dag varit? :)




You're weird. I like you.




Inspiration: piercings

Hello!
Jag har tycker det är så sjukt snyggt med piercings! Speciellt när man bara har en (i ansiktet). Så snyggt ju. Skulle vilja ha smiley när jag tar bort min tandställning :)




Plugga matte

HEY!
Nu var man hemma ifrån skolan. Men jag har jätte mycket läxor. Speciellt matte så jag får plugga hela dagen... Jag var ju borta ifrån skolan 2 dagar förra veckan så jag har missat en del.

Hoppas ni har det roligare än vad jag har :)




Take a risk




Ätit på Kina resturang

Hej!
Idag på kvällen var jag, Carro, Mamma & Pappa ute & åt på en Kina resturang, kommer inte ihåg vad den heter :)
Det var superfint & jättegod mat. Älskar Kina mat :D




Hello September

Då var det 1 September & September innebär HÖST!
Jag har faktiskt saknat hösten. Hösten är ju super mysig! Mössa, vantar, stora mysiga tröjor och allt annat hösten innebär :)

Gillar ni Hösten?




Grattis Carro på 17 års dagen




A girl dosen't need...