Sep. 20, 2012

Hej :)
Det var ett bra tag sen jag bloggade nu.
Jag har hunnit göra en del roliga saker men jag orkar inte berätta om allt :p
Jag har bl.a varit och badat på badhuset med Lilly. Vi har bestämmt oss för att simmträna en gång i veckan. Riktigt kul ju :) jag mååååste berätta en jätte pinsam sak som hände där!
Vi simmade sånna länder, jag simmade på en längd & Lilly på en brevid. Sen simmade andra okända människor på dom andra längderna. Vi skulle kolla hur långt vi kunde simma under vathnet utan att andas. Jag simmade då längst botten ända till andra sidan. När jag då kommer upp från vattnet så är jag allmänt förvirrad & undrar var jag är. Då vänder jag mig om och ser Lilly as garva. Då förstår jag att jag har simmat under Lilly & även under en okänd person som tydligen såg hrlt förvirrad ut när jag kom där simmandes under henne helt ovetande... HAHAHAHAHAHA xd

Bilderna är sen idag i skolan c;




8A

Årets klassfoto, blev faktiskt nöjd :D
 




Fredag - Lördag

I fredags så sov jag hos Lilly. Vi skulle kolla på bio men vi hade kollat fel dag så vi gick till hemmakväll & köpte två filmer & godis istället :3
Sen åkte vi hem till Lilly & gick ut med hennes hundar & så klätrade vi :D




Bilder sen igår :)




Helgen - Göteborg

Jag har ju varit i Göteborg i helgen. Det har varit jätte kul! Första dagen när vi kom så gick vi & la oss direkt för vi var så trötta.
På lördagen så gick jag & carro på Liseberg & hade det chill :D
Vi åkte alla värstingar, det är ju dom som är roliga! Det är väldigt långa köer men det är det värt :D
På Söndagen så var vi i slottsparken & gick & kollade på djuren & fikade på ett mysigt caffé. Sen på kvällen åkte vi hem..