BEN & JERRY'S

 
Alla har väl smakat Ben & Jerry's? Då vet ni hur underbart gott det är ♥
 
Dessa har jag smakat:
 
♥ Chocolate Fudge Brownie
♥ Cookie Dough
♥ Clever Chookies
♥ Strawberry Cheescake
♥ Blondie Brownie
♥ Oh My! Apple Pie
 
(tror det är alla)
 
Mina favoriter är Chocolate Fudge Brownie & Strawberry Cheescake ♥
 
Vilken är din favorit smak?
 
 
 



Inte idag heller...

Pappa är fortfarande sjuk. Så vi åker inte idag heller... Pappa är aldrig sjuk & bara för att vi ska iväg nu så är han sjuk. Så jävla typiskt! Men vi sattsar på att åka imorgon iallafall.




Zayn Malik

Omg, jag pallar inte honom... P E R F E C T I O N !




Jag orkade!

Tjo!
Gissa vad? Jag orkade gå till affären, yeah! Så ikväll ska jag äta massa glass plus att jag köpte mitt favorit choklad. KÄRLEK!




Glass i stora lass

Åh, jag är sååå sugen på glass! Glass är ju det bästa i hela världen! Jag funderar på att gå till Ica & köpa glass men orkar inte... Får se ifall jag orkar lyfta röven & gå dit




Ändrade planer...

Hej! Det har blivit ändrade planer.. Pappa mår inte bra så vi åker imorgon istället. Det är ju inte så bra att köra ca. 50 mil om man inte mår bra!

Men jag har iallafall packat klart nu & allt är redo för imorgon, yey!

(Malte, min ena kanin kom inte med i andra inlägget men la till han nu)




Mina djur ♥

Alla som har ett djur vet hur mycket man älskar de. Själv har jag tre kaniner, två marsvin & en liten hamster. Jag har nästan alltid haft djur & jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dem. Det är helt sjukt egentligen hur mycket kärlek ett djur kan ge. Det ända dem gör är ju att finnas där. Jag bott hos min pappa nu i över en månad eller nått & eftersom jag har alla djuren hos mamma förutom en kanin, så har jag inte träffat dem så mycket nu. Det är helt sjukt hur mycket jag saknar dem!
Jag tänkte presentera alla mina djur i det här inlägget, även en som har dött..
 
SOTIS:Sotis fick vi av min Pappas gamla arbetskompis. Vi fick han när han var två år & han hade bott i en familj med två småungar. Ni kan ju själva gissa hur han var när vi fick han.. Han var helt skygg! Det tog lång tid innan han började lita på oss. Men nu litar han på oss men han kommer ju aldrig bli en gose kanin om man säger så. Han är sån som man  både älskar & hatar ;)
 
OLIVER:(de vita marsvinet) Oliver är nog de underbaraste marsvinet i hela världen! Oliver pratar alltid & då menar jag ALLTID! Han älskar mat och om man kollar ner i buren så ser man han alltid äta på någonting. Annars så vilar han. Oliver är 5 år och han är nog den jag gillar mest av djuren faktiskt. Han är så personlig :)
 
THEODOR: (de mörkbruna marsvinet) Theodor är bara 1 år gammal så han är bara en liten skit. Han är en av de nyaste av våra djur. Han är en liten blyg kille och han pratar inte i onödan. Hans ögon är såå söta och dem glittrar som 1000 stjärnor.
 
TINDRA: Tindra är 1år gammal och vi köpte henne samtidigt som vi köpte Theodor. Tindra är jätte gosig och hon blir överlycklig när man kommer ut till henne. Hon springer fram och tillbaka i sin bur och ''leker'' lite med en. Om man inte tar upp henne så ser hon jätte ledsen ut och ställer sig på gallret.
 
MALTE: Malte fick vi av en djuraffär eftersom han hade varit där för länge & dem viste att vi hade många djur så dem gav han till oss. Jag tror inte ens Malte är 1år men snart. Malte är en väldigt liten kanin & han är riktigt nyfiken & gullig. Han brukar få små ''energi ryck'' alltså han hoppar till eller springer från ett ställe till ett annat sjuuuukt snabbt! hahah, han är så söt när han gör så. Det roliga är att efteråt så ser han helt förvånad ut!

 
TEXMEX: Jag hittar tyvär ingen bil på Texmex på min dator. Vi köpte han samtidigt som vi köpte Theodor & Tindra. Han är alltså också 1år. Jag tycker själv inte att hamstrar är det roligaste djuret direkt. Men det var min mamma och syster som ville ha det. Men Texmex är en jätte gullig liten hamster och han tittar alltid fram ifrån sitt hus när han får mat. Ungefär 70% av gånger man kollar ner i hans lilla bur så är han framme, vaken. Han går emot att hamstrar är nattdjur, hahah!
 
 
SVANTE:(död) Han dog i vintras detta året. Svante var den speciellaste kaninen på denna jord! Han var som en hund. Han sprang lös där hemma. Alltså han hoppade ut och in ifrån hans bur när han ville. När man låg i soffan & kollade på tv brukade han alltid hoppa upp & lägga sig bredvid en, såå söt! Han gick alltid lös i vår trädgård också, fast vi hade han såklart under uppsikt! Han sprang alltid efter en vart man än gick. Han älskade att hoppa, han hoppade upp till ca. 1m. Fast när han hoppade 1m så hoppade han inte ett hinder. Han hoppade över en sak som vi hade satt så att han & marsvinen som var ute på varandan skulle rymma, hahah. Svante var och kommer alltid att vara min lilla favorit! ♥
 
 
 



Kladdmuffins

 
Dekorera muffinsen efteråt så blir dem såhär awesome! (jag & min kompis Aicha som har gjort dem på bilden)
 



Dagens slapp outfit




Västerås imorgon

Godmorgon! Imorgon bär där det av till Västerås med Pappa, tjooohoooo! Min syster Carro ska inte följa med eftersom hon jobbar, det kommer kännas jätte konstigt eftersom hon alltid är med.

För er som inte vet så bor hela min släkt i Västerås trakterna. Vi åker upp dit så många gånger vi bara kan på ett år. Västerås är helt klart min favorit stad & jag vill helt klart flytta dit nån gång!

Bilderna är tagna i Västerås




The Legendary

Hej! Igår fick jag hem ett paket med ett linne som jag har beställt ifrån viras (www.viras.se) bloppis! Älskar Vira & älskar linnet! Det är från carlings & jag har tänkt att köpa det länge så när jag såg det på hennes bloppis så köpte jag det direkt. Såå bra ju! :D

Jag har beställt 3 andra saker ifrån hennes bloppis tidigare, kanske kan visa det nån gång?




I saw dad...




På tåget mot Malmö & Aqvakul

Tjo!
Nu sitter jag & Lilly på tåget & är påväg till Malmö idag igen. Men idag ska vi & bada på äventyrsbadet Aqvakul, precis som namnet säger så kommer det säkert bli kul. Lilly har varit där innan men inte jag.




Nytt från Emporia

Bandue bh: bikbok 129kr
Maskara: Gina tricot 59kr
T-shirt (I'll fix my mustach) new yorker 99kr
Andra t-shirten: Gina tricot 49kr (rea)




Yogiboost

Nu sitter jag & Lilly på yogiboost & äter frozen yogurt, såååååå gott!




Påväg till Emporia

Hej!
Nu sitter jag & Lilly på tåget. Vi ska till Enporia, kommer bli kul! Vi får hoppas att vi inte går vilse, det är ju så himla stort :o
När jag kommer hem lägger jag upp vad jag köpte. Jag ska försöka att inte köpa så mycket eftersom jag vill spara pengar.




Andra avenyn

TJO! Nu sitter jag & Lilly i min säng & kollar på bästaste andra avenyn, världens bästa serie! ♥ Det är tredje gången jag kollar på den serien, tröttnar aldrig!
 
 
 



Snart kommer Lilly ♥

HEJ!
Vilken minut som helst kommer Lilly hit. Hon ska stanna här tills på Torsdag. Det kommer bli bäst! Imorgon ska vi åka till Malmö & gå på Emporia.
 
 
 
Två mobil bilder på mig & Lilly ♥
 
 
 



Dunderpatrullen!

HAHAHAHAHAH asså jag kan lyssna på dessa två hur länge som helst! Så grymma men ändå såååååå irriterande!
 
 
 
 



Lite shopping

I Söndags var jag på Emporia med mamma, då köpte jag lite saker. Jag ska dit med Lilly imorgon så jag köpte inte så mycket. Jag var ju inne i stan en snabbis med Emma igår också så här kommer det jag köpte på Emporia & det jag köpte igår :)

Linnet: new yorker 49kr (rea)
Shortsen: new yorker 79kr (rea)
Löpar tightsen: stadium 150kr (rea)
Eyelinern: H&M 39kr?
Concealern: Åhléns 85kr




En dag med Emma

Hej!
Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, har saknat det faktiskt. Men jag ska bara lägga upp inlägg när jag känner för det. Vill mest ha bloggen för att kunna skriva lite när jag vill & ha det lite som en dagbok.
 
Idag var jag i alla fall med Emma. Vi skulle egentligen va igår men vi tog det idag istället :)
Hon kom kl. 8.00 imorse så jag vart jätte trött, haha! Vi åkte in till stan en snabbis och jag köpte 2 saker som jag kan visa imorgon :)

Här kommer lite bilder som jag och Emma tog idag: