Äntligen lite träning

Godmorgon! Just nu sitter jag & väntar på bussen. Jag ska iväg till Friskis & gå på ett core pass. Äntligen lite träning! Jag ska försöka att ta det lite lungt, jag vill ju inte bli sjuk igen...

Bild den alldeles nyss, trött & osminkad. 





Blöt och kall

Tja ♥
 
Just nu sitter jag i soffan, blöt och kall.
Jag och Lilly cyklade iväg och hämtade två små råttisar som hon ska ta han om nu. Förra ägaren var alergisk.
Så nu är jag helt blöt eftersom det regnar ute, inte kul att cykla i regn inte...
 
Imorgon tror jag att jag ska träna, jag har inte tränat på typ två veckor pågrund av att jag har varit sjuk. Jag har haft panik och velat träna dessa två veckorna konstant, så det ska bli jätte skönt att äntligen få träna!! 
 
 
 



Vill ha outfit - 29 November






Hej vänner ♥

Är hemma från skolan nu. Dagen har varit bra än så länge. Inga direkt jobbiga lektioner förutom tyskan som jag hatar hahah!
Jag stannade även på läxhjälp efter skolan och gjorde lite matte, jag ligger helt efter och jag har lättare för att konsentrera mig i skolan. 
 
Är det bara jag som har börjat tagga rejält till jul nu? Jag är sjukt taggad, jul är den bästa tiden på året helt klart! 
Hemma har vi redan haft pyntat i typ 1-2 veckor hahah och imorgon ska vi pynta klassrummet. YEY!
Jag hade tänkt att ha nedräkning här på bloggen, så jag lägger ut i en bild varje dag om hur många dagar det är kvar tills julafton så kan vi tagga tillsammans ♥
 
Ikväll är det ridning, redskap står på shemat och jag ska rida Garp. 
Det vär jätte kul att rida honom förra veckan, hade saknat min lilla plutt ju ♥
Han var lite seg i början (som alltid) men sen ble han duktigare ju längre in i passet vi kom.
 
Bjussar på en typ 2 år gammal bild 
 



Julklappar

Hej gott folk! 
 
Har ni börjat fundera på vad ni ska köpa i julklapp till alla nära och kära? Det har jag! 
I Måndags så tänkte jag att jag skulle beställa hem lite julklappar från Ebay, men då funkade det inte och jag fick lite smått panik!
Men jag testade igår och som tur är så funkade det då :D
 
Jag hoppas verkligen att alla julklappar kommer innan julafton, annars blir det ju lite jobbigt...
 
 
 



Studiedag

Godmorgon! Idag har jag studiedag, så jävla skönt! Ett minus är bara att vi har en hemtentan (so prov) som måste göras, men det går säkert bra. Det är bara en fråga, men i & för sig måste man ju skriva sjukt mycket! 






Sjuk hela helgen

HEY! Jag har varit sjuk hela helgen så jag har inte direkt gjort någonting. Jag mår fortfarande inte helt bra men jag ska försöka gå till skolan imorgon. Jag missar så mycket annars...

Bild på super snygga Lua p





Mysig hemma dag

Heeeej! Jag har som sagt varit hemma från skolan idag. Har pluggat lite, kollat på film, kollat efter julklappar på internet, drulligt varma drycker och ätit glass. Ganska mysig dag om jag får säga det själv :) 

Imorgon skulle jag vela träna men det funkar ju inte nu när jag är sjuk... Ska i alla fall hem till mamma en snabbis imorgon & hälsa på djuren och kolla lite saker. 






Sjuk

Godmorgon! Just nu ligger jag i sängen. Nyvaken, trött & sjuk.. Så jävla typiskt att jag ska bli sjuk på en Fredag, kunde ju väntat tills på Måndag hahah.






Ljusslinga <3

Jag har velat ha en ljusslinga huuuur länge som helst & idag kom världens bästa pappa hem med en WIHOO! 


Det är super mysigt <3



Stallet, skolan, matte prov

Hej! Just nu sitter jag på bussen påväg till stallet. Jag ska rida dressyr med Garp <3 Det känns som det vr evigheter sen jag red honom så det ska bli jätte kul att äntligen få rida min lilla bäbis! 

Skolan idag var bra. Hade mest chilla lektioner & sen sista lektionen så pratade jag & Lilly med studie & yrkesvägledaren. Efter skolan så hade jag matte prov & jag tror faktiskt att det gick bra. Kändes bra i alla fall, jag får hoppas på det bästa! 


Random bild :)



Massa i skolan

Tja! Jag har så sjukt mycket i skolan nu. Jag har ingen td till någonting känns det som. Jag har omprov i matte på Torsdag & jag har pluggat som en galning till det. Dessutom kom jag på att vi har NO & SO prov nästa vecka på Tisdag & Onsdag & jag har inte hunnit plugga!! Jag får fortsätta att kämpa på..






Unicorns are real






Ben&Jerry's



Kärlek på burk <3



Bio - mig äger ingen

Hej! Igår var jag på bio med ungdomsgruppen. Vi såg mig äger ingen & den var faktiskt riktigt bra. Helt klart värd att se, den berör! 






It's a beautiful day

Halloj vänner! 
Jag kom hem från gymmet nyss. Jag körde i ca. 1h & 30min. Det var riktigt länge sedan jag gymmade så jag tyckte det var dags :) 

Nu sitter jag i bilen påväg till kjuge-kull med Pappa & Carro för att äta lunch. Det är ju superfint väder så man får ju passa på hahaha :D

Vid 18.15 blir det att möta upp ungdoms gruppen för att gå på bio. Vi ska se mig äger ingen. Detta kommer bli en super dag, YEY! 






Filmkväll






Fenix med mamma

Hej! Idag började jag morgonen med ett core pass, bra start på dagen! 

Nu sitter jag & mamma på Fenix och äter lunch. Mamma tog en Caesar sallad & jag tog en kyckling baguette nomnomnom :3 

När vi är klara ska vi gå en runda på stan & kolla efter en vinter jacka till mig YEY :)






Jessica loves Fridays






Dålig uppdatering...

Hey :) just nu sitter jag på bussen mot stallet. Idag är det teori & jag ska se min ridlärare Pia rida. Kommer bli jätte kul faktiskt! 

Jag har varit helt off här på bloggen de semaste dagarna. Jag har ganska mycket plugg just nu & sen har jag helt enkelt glömt bort att blogga hahaha! Men jag ska förlösa bättra mig lite. 

Imorgon är det äntligen fredag & det ska tillbringas tillsammans med bästa Lilly :) 
Vi vet inte riktigt vad vi ska göra, vi vår se vad vi hittar på :) 


Så gullig ju <3



Dör plugg döden



MATTE PROV IMORGON!! 



Time to be a unicorn






Tomorrow is Monday

Tjo! Jag kom hem från Friskis för ett tag sedan. Jag var på ett pass afro dans. Det är så sjukt kul! Absolut den roligaste träningsformen! Man går inte dit för att träna, man går dit för att ha kul :)

Imorgon är det skola igen, suck... Jag hatar verkligen måndagar. Vi har bara tråkiga jobbiga lektioner & typ bara 5 min raster. Inte kul inte.







Jag ritar - One direction

Här har ni teckningen jag ritade på one direction igår. La till glasögon & mustach på alla hahaha fint :)
 





Follow that dream, gymnasie val

Hello! Just nu sitter jag soffan, har precis roitat klart en teckning med one direction på (visar kanske imorgon), pappas två kompisar är här & vi har ätit Mårten gås. Jag är jätte trött & vill bara slänga mig i sängen & kolla på nån serie. 

Idag var jag på öppet hus på C4 & Österräng. Jag är nu 100% säker på att jag ska gå estetisk bild & form. Det var så fint & dem hade grymma saker att jobba med. Vart impad! Det är verkligen en linje för mig & jag är säker på att jag kommer trivas som fisken i vattnet! (hahahaha, där fick jag till det) 
Det är detta jag vill! 








ÄNTLIGEN HELG

Äntligen helg! 
Jag kom nyss hem från skolan & nu ska jag bara mysa framför lite serier :)
Jag har varit så sjukt trött denna veckan så jag vill bara ta det lungt just nu. 

Imorgon är det öppethus på alla gymnasieskolor. Jag ska jag ska kolla in C4 & Österräng. På kvällen sen kommer lite kompisar till pappa så vi ska äta Mårten gås middag. Trevligt Trevligt :)






Fuck what they think






Blåser & träningsvärk

Hej! Just nu sitter jag & väntar på bussen, ska till stallet. Det är hoppning & vi ska hoppa stutts. Vet inte riktigt hur det kommer gå, jag har sjuk träningsvärk & blåser på händerna. Känns inte så jätte bra direkt...
 
Bild på årets skämt! Detta stod i skolans matsal, hahahahah! 






Cirkelfys, plugg & varm chockladmjölk

HEY! Jag glömde att blogga igår, wopps! Igår var jag i skolan & sen tränade jag. Jag gick på ett pass cirkelfys. Det är olika stationer man går runt på. Det är styrka & lite kondition. Det var ett riktigt jobbigt pass men det var roligt :) 

Idag har det varit en lång dag i skolan & jag är äntligen hemma. Idag står plugg, plugg & åter plugg på shemat. Men innan dess lite teve tittande & varm chokladmjölk, nomnomnom :3






5 November - Önske outfit






Bubblan, gymnasiet, fuego

Hej! 
Slut på lovet nu, jag mjukstartade! Jag stod i bubblan (skolans cafeteria) med Nellie idag chill ju! 

Efter skolan pratade jag med syv & jag har nu bestämt mig vad jag ska gå för linje & allt på gymnasiet, äntligen! Jag ska gå på C4 estetisk bild & form :)

Sen på kvällen gick jag mamma & Carro på ett pass Fuego, så jävla kul! 

Bild efter fuego passet :)




Mot Friskis

Hej! Just nu sitter jag & Carro på bussen påväg mot Friskis. Träning står på shemat & jag har lyckats dra med mig Carro för att prova :) 
Vi ska dansa afro dans vilket ska bli super skoj! 






Nya skor

HEY! Igår köpte jag nya skor. Riktigt nöjd med mitt köp faktiskt! 


Dem är från skopunkten & dem kostade 299kr :)



Halloween 2013

 



Filmkväll

Hej! 
Nu är jag hemma & nu blir det filmkväll med pappa & Carro, mys! :)






Vi är redo!






Morgon träning

Hej :D

Idag började jag dagen med ett pass Core. Jag tycker det är riktigt skönt att börja morgonen med träning så man kommer igång. Passet var jobbigt men bra. Min mage var helt slut efteråt! Men det är en skön känsla :)






Jag ritar -Svampbob och bläckvard



Hade så sjukt tråkigt nu på kvällen så jag satte mig & ritade denna. 
Hahaha vad tycks? :)



Hello November

Goodbye Oktober 
Hello November

Kan verkligen inte fatta att det redan är Novermber. Vart har året tagit vägen? Det var ju nyss Januari! 

Det är i alla fall December vilket gillas av mig! December är min favorit månad, det är så mysigt med all julmys! Julen är helt klart det bästa på hela året! :)