Digitalt skapande - Ny design!

Hej kompisar! 
De senaste dagarna har jag varit helt off på bloggen typ. Men tro det eller ej, jag har faktiskt haft en anledning! Jag har lagt all min lediga tid till att fixa en ny design :) 
 
Här har ni headern, vad tycks? ♥
 
 
uppdatera om ni inte kan se den nya designen :D



Disney sitat






Foton - Lilla åsby














Här är lite bilder som jag & Carro tog i Lilla åsby (Västerås) :)



Nail art - rosa glitter klor



Igår när jag kom hem från Västerås så fixade jag mina naglar. Jag kände för att testa en annan form, har ju alltid samma. Körde bara på rosa glitter till det. Vad tycks? :)



Godmorgon!

Idag vaknade jag av en jävla massa irriterande flugor. Men en sak som är ännu värre är att det har snöat jäääätte mucket inatt! Varför ska det komma snö mu liksom? 

Idag ska vi träffa min syster Camilla, hennes kille Amir & deras son Sanel. Vet inte vad vi ska hitta på men det får vi se :)






The snow is back

Hej mitt vinterland! Nu är vi halv vägs & här är det massa snö. Det ser mysigt ut när man sitter inne i en varm bil men jag hoppas på att det inte är något snö i Västerås. 






Nu bär det av till Västerås



Nu är vi äntligen påväg till Västerås. Jag är faktiskt ganska pigg men jag ska försöka att sova så mycket som möjligt. Nu blir det att se fram emot 6-7h bilresa...



Ny tränings topp

Hej kompisar! Idag har jag varit en snabb sväng i stan, jag letade efter en tränings topp & jag fann en som var grön & skön hahah! 

Nu sitter jag & Carro och väntar på den 6 minuter försenade bussjävlen, vi ska iväg & träna & jag ska inviga min nya tröja :)







Leave the world behind you






Bra start på på dagen

Hej kompisar! Idag startade jag dagen på gymmet. Körde kondition, balans, ben, mage, armar & rygg. 

Vid kvart över två ska jag träffa Lilly & Nellie på stan. Vi ska äta & sen ska vi iväg till ungdomsgruppen & ha mys kväll med film & massa godis, nomnomnom :3







Nail art - blå leopard






Bowling med klassen

Glad alla hjärtans dag och idag börjar äntligen sportlovet :D
Som jag hat längtat till lovet! Helt sjukt så trött jag är på skolan. Nu ska jag passa på att njuta av ledigheten och bata ta det lungt innan alla nationella prov och stress börjar.
 
Idag efter skolan så gick nästan hela klassen och bowlade. Jag spelade på en bana tillsammans med Nellie, Lilly och Julia. Jag tycker vi var rikitgt grymma allihopa! Men självklart vann jag hahaha skoja. Jag och Lilly tävlade lite, Lilly var kaxig och sa att hon skulle vinna så jag var bara tvungen att slå henne ;)
 
 



Good days are coming

Hej kompisar! 

Nu sitter jag på bussen påväg till stallet. Det är den ändå tiden jag här haft till att blogga denna veckan typ. Jag har så sjukt mycket i skolan nu så jag har inte hunnit eller orkat att konserterna mig på annat. Jag ska iallafall iväg och rida Polytano vilket ska bli jätte kul! Jag har för mig att det är redskap som står på shemat men jag får se när jag kommer till stallet :)

Imorgon är det äntligen lov, det ska bli så sjukt skönt! Det börjar kännas lite som vår här i Skåne. Solen tittar fram imellan åt och det börjat bli ljusare på kvällarna, YEY! 






Grattis Farmor!

Idag fyller världens bästa farmor 88år :D ♥
 
Min farmor är en riktigt cool gammal dam. Hon säger alltid vad hon tycker och är inte rädd för vad folk tycker. Farmor tycker det är kul att sitta och kolla på folk på stan och klaga på hur fula och tjocka dem är. Hon är en riktig krutkärring som skulle kunna slå en rånare med handväskan. Annars är farmor jättesnäll och trevlig. Jag älskar att sitta och prata med henne på kvällarna om allt mellan himmel och jord. Farmor har alltid varit en stor förebild för mig. Jag tycker hon är riktigt cool som vågar stå upp för sig själv trotts att hon är gammal. 
 
 
 



Sportlov nästa vecka

HEJ KOMPISAR ♥
 
Idag har det verkligen kännts som om våren är påväg. Det har varit sol och nästan all snö har försvunnit. Men jga anntar att det inte kommer håll i sig speciellt länge. 
Känns så skönt att det bara är en vecka kvar till sportlovet. Få en liten paus från verkligenheten innan alla nationella prov och all stress kommer tillbaka. Jag ska försöka att kämpa på i skolan nu den sista veckan.
 
Detta händer på lovet:
 
Fredag: Bowling med några från klassen :)
♥ Söndag: Myskväll med ungdommsgruppen, film och massa onyttigheter nomnomnom!
♥ Torsdag: Åka upp till Västerås :D
♥ Fredag eller Lördag: Sammla ihop släkten för släktträff :D
 
Resten av dagarna ska jga bara ta det lungt och träffa vänner. Ska även försöka sporta lite, det är ju ändå sportlov!
 

Foto collage på släkten tagen från min självbiografi ♥
 



Some people are worth melting for






Massa glitter






Malte i snön

 
 
 
 
 
 
 



Just do it!

Hej kompisar, hur mår ni? 
 
Själv mår jag faktiskt ganska bra trots all stress i skolan. Jag borde igentligen ha panik över att vi har massa prov snart som jag inte har pluggat till speciellt mycket, men nej jag tar det som det kommer.
 
För att på en liten paus och tänka på annat så var jag och tränade idag. Jag gick på ett av mina pavorit pass, cirkelfys. Det är rikitgt jobbigt men det sjukt kul och känslan efteråt slår inget!  
Jag känner att jag har blivit starkare vilket är kul! Jag orkar ta tyngre tynger och ha ett högre tempo. Jag är inte heller helt död efter passet hahaha! 
 
 



Massa klagande över skolan

Hey! Då har man klarat av den jobbiga Måndagen i skolan. Det gick faktiskt ganska snabbt som tur var. Idag hade jag igentligen tänkt att träna, men eftersom vi har så himla mycket läxor så fick jag skita i det...
 
Jag tycker vi har alldelets för mycket läxor och prov, jag orkar fan inte med skolan pågrund av alla läxor och prov. Att gå till skolan och vara där är igentligen inte så jobbigt. Det jobbiga med skolan är alla läxor och prov. Man har aldrig en dag ledig från läxor! 
 
Jag har hållt på med min självbiografi ganska mycket idag, jag har mest hållt på med bilderna och valt ut vilka jag ska ha med. För det är ju lite svårt att göra i skolan, där får vi bara skriva. Jag har inte alls kommit långt med min självbiografi och den ska vara klar nästa vecka på fredag så jag har panik! 
Samtidigt måste jag plugga till bl.a tyska prov, matte prov, historie förhör på första världskriget och ryska revolutionen mm... 
 
Förlåt för ett tråkigt inlägg men jag är så jävla trött på skolan just nu!!!
 
 
 
Två bilder från förra vintern på mig och Emma ♥
 



Acrylic nails - fimo fruit

Hej kompisar! Har ni en mysig lördag? Det har jag, jag har fixat mina naglar & kollat på film :)
 
Fick naglarna riktigt fina denna gången, jag är nöjd! 
 





Nu blir det träning