Ta dig tid!

Det är såhär Emma pluggar - liggandes på golvet hahah


Just nu sitter jag & väntar på att pappa ska hämta mig vid Friskis. Jag har varit på ett pass Skivstång/intervall. Det var riktigt skönt & behövligt att få röra på sig lite. Vi har SJUUUUKT mycket i skolan nu!! So NP, matte NP, musik prov, ekonomi prov, hålla i egna lektioner, no NP (labb) & massor av mer saker. Så jag känner att det var behövligt att komma iväg en stund & få tänka på annat & släppa all stress. 

Nästan alltid när jag är stressad & har tusen saker jag behöver göra så brukar jag åka iväg & träna. Man får ny energi & då kan man konsertera sig bättre på det man behöver efter. Det är viktigt att göra andra saker emellan åt också! Man får ta sig tid till det man tycker är viktigt här i livet! 




Foto - Sandviken

 



Nya bäbisar (skor)

Igår kom mamma hem med dessa underbara bäbisarna, jag är kär 😍 

Nu ska jag till Friskis för att inviga de rosa på ett skivstång/intervall pass.


Tack Mamma! 



Jag ritar - häst






Mys i solen



Myser ute i solen med min fula lilla kanin :) <3



Jag ritar - a Horse

Hej kompisar! 
Idag har jag & Lilly varit ute & fikat med hennes katt Zorro. Det har varit superfint väder, så det var riktigt skönt. När vi hade fikat klart var vi riktigt döda & trötta så stack hem till mig & ritade & kollade på Andra Avenyn :) 
 
Bild på Zorro & en häst jag ritade 
 


 



Fältet - del 3

 
 
 



Fältet - del 2

 
 
 
 



Fältet - del 1

 
 



Träning ger resultat

Hej kompisar! 

Idag var jag ute & sprang en runda, jag har inte sprungit på flera månader. Jag kan ju säga att träning ger resultat! Förra gången jag sprang den rundan kunde jag bara springa typ halva innan jag var tvungen att pausa. Nu kunde jag springa hela utan problem :) 






Foto - Jag, Emma, Anna och hästar

 



Hej kompisar!

Idag har jag hunnit med mycket! Jag gick ut vid 8 för att åka till vårdcentralen. Nu har jag äntligen fått ett reccept utskrivet mot finnar, YEY! 
Får hoppas på att dem jävlarna försvinner nu. 

Sen han jag & Carro åka hem en snabbis till mamma för att hälsa på djuren <3 

Nu sitter jag på bussen hem den Friskis.  Jag kunde äntligen gå på mitt älskade cirkelfys, som jag har saknat det! Det var jätte kul & väldigt skönt att få gå på favorit passet igen :D 


Gammal bild




Nail art - förstärkning på egna naglar






Äntligen påsklov!



Nu är det äntligen påsklov! Så skönt med lite ledighet. Har inga planer alls för påsklovet. Ska nog försöka hinna med att träna en del, kanske träffa lite kompisar & annat skoj. Måste även träna lite inför matte nationella :(



Tiden går för snabbt

Hej kompisar ♥ Jag har kommit till insikt med att jag snart slutar 9:an. Det är rikigt nära nu. Det känns både underbart och spännande. Men samtidigt ledsamt och skrämmande. Jag tycker tiden går aldeles för snabbt! Kan inte tiden sakta ner lite? Det känns som att jag började 6:an typ förra året hahah. 
 
Jag längar så tills de sista veckorna i skolan, men samtidigt inte... Vi kommer ha avslutningsmiddag, åka på klassresa, ha utklädningsdag och bara ha det kul! Sen kommer äntligen den efterlängtade sommaren :)
 
Jag beställde en av klänningarna jag visade igår, tillslut bestämmde jag mig för den Oranga, tror den passar mig bäst :)
 
 



Vilken klänning är finast?

Hej kompisar ♥ Nu har jag äntligen gjort alla nationella i NO,så jäkla skönt! Imorgon har vi muntliga nationella i engelska men det går nog bra. Efter skolan åkte jag och Erik till gymmet och gymmade. Det var kul och nu har jag träningsvärk.. hahahah!
 
Jag tänkte beställa en av dessa klänningarna men kan inte bestämma vilken.. Så vilken tycker ni är finast? 
 
 
 



Nail art - randigt med detaljer






Be who you are






Fresh friday here I am



ÄNTLIGEN FREDAG! Som jag har längtat till helgen. Förra helgen han jag inte sova ut nån dag så i helgen ska jag sova. 

Jag skrev precis klart ännu ett kapitel av min smanfattning i Kemi boken. Jag har sammanfattat 4 kapitel nu så det är bara 1 kvar. Vi har nationellt i Kemi på tisdag vilket inte är mitt starkaste ämne i no ämnena direkt. Så jävla typiskt, jag har jätte bra betyg i både Fysik & Biologi & så får man Kemi... 

Ikväll ska jag äntligen hopptränare med Sigge. Det kommer bli super! 







6 liter Proviva

Hej kompisar! 

Idag när jag kom hem från träningen så möttes jag av massa mat! Pappa hade varit på matmässan med jobbet & dem hade fått massa gratis mat. Bl.a kom han hän med 6 liter Proviva 😍 

Kan det bli mycket bättre? <3






Nail art - Leopard mix






Engelska plugg med Emma

Hej kompisar! 

Idag följde Emma med mig hem efter skolan för att plugga inför engelska nationella imorgon. Vi pluggade i en timme sen tröttnade vi hahah! Vi brottades lite i gräset & försökte ta lite bilder med självutlösare på mobilen vilket inte gick som vi tänkt oss haha :D






Welcome April

Välkommen April! 

Nu är det vår på riktigt! Vi slutar skolan om endast 2 månader, det kommer gå sjukt snabbt!! Nu ska jag bara njuta de sista månaderna som är kvar innan allt är slut. Lämnar grundskolan & alla klasskompisar. Jag ska försöka att inte stressa upp mig över alla nationella prov som är kvar. Ta allt som det kommer & göra det bästa av situationen. Mer kan man ju inte göra, eller hur? 

Hoppas april blir en bra månad :D