Vill ha outfit




Tandställning

HEY! Nu är jag hos tandläkaren. Eftersom att jag har tandställning så är jag ju hos tandläkaren varje månad. Det har hänt några gånger att jag har varit hos tandläkaren 2 gånger på en dag även, hahahaah!
Jag har snart haft tandställning i 2 år nu, tror jag... I min kaländer hemma hos mamma så har jag skrivit på varje månad hur länge jag har haft den. Det är ju super smart att hålla räkningen på det viset! Men jag har inte varit hemma där på länge så nu vet jag inte riktigt.
 
Ni som har tandställning vet hur jävligt det är.. Den tanken som går igenom ens huvud varje dag är ''När får jag ta av skiten?!'' Jag tänkte dra lite för & nackdelar med tandställning så ni lyckligt lottade utan tandställning får se hur vi med tandställning har det.
 
 
FÖRDELAR:
 
♥ Man får fina tänder
♥ Den är perfekt att klia sig med, hahah!
 
NACKDELAR:
 
♥ När man har spänt den kan man inte äta på flera dagar. Man kan typ bara dricka, men då ilar det oftast...
♥ Det skaver!!! Sen får man fullt av sår i munnen av det...
♥ Hela mitt ansikte har blivit snett av den & jag kan inte le normalt (beror nog på att jag håller på att flytta en tand och den står typ lite längre ut än dem andra tänderna) Hoppas det blir normalt sen...
♥ Man har den i en evighet!!!!!!
 
Alla som har/haft tandställning vet vad jag snackar om...
 
Har/har du haft tandställning?
 
 



Jobbat idag, snart tandläkaren

HEY! Jag jobbade till kl. 12.00 idag. Emma började jobba idag, så kul att se henne! Har saknat henne jätte mycket.

Nu kommer Mamma snart & hämtar mig. Jag ska till tandläkaren. Tagga att inte kunna äta nått...




Smile




Hårfärgs ångest

HEY! Jag är så sugen på att färga håret! Men jag har lovat mig själv att inte färga håret förens skolan börjar, eller längre. Jag vill inte slita på håret så mycket. Men jag vet inte vilken färg jag vill ha. Jag tycker ombre hår är sjukt snyggt! Men jag vågar inte göra det själv & jag vill inte lägga pengar på att gå till en frisör :/ Så jag får se vad jag gör... Jag vill i alla fall ha brunt hår :)
 
 
Vilken är din favorit hårfärg? ♥
 



Starbucks linnet har kommit

HEY! Idag kom mitt starbucks linne som jag beställde för nån dag sen :) Det är ifrån Ebay. Det är såååå snyggt! Jag kommer leva i det!




To me, you are perfect




Vill ha outfit




Digitalt skapande - Ny header

Hey ♥
Jag har fixat en ny header idag. Tyckte inte om den andra, den var suddig & dålig, hahah! Bytte även bakgrunden från vit till svart. Tyckte det skulle passa mer till headern :)
Vilken header gillar du bäst & vad tycker du om den nya?
 
 



Some people are so poor




Bilkyrkogård, trädgård & Dagmars

Hey!
Idag har Jag, Pappa, Carro & Pappas två kompisar varit på en liten tripp i Småland & Blekinge. Först var vi på en gammal bilskrot som man har låtit varit. Det var väl ganska intressant dom första 10 minuterna sen vart det skit tråkigt! Sen åkte till nån trädgård som pappas kompis ville kolla. Det var också tråkigt, mest för att jag var skit trött för att vi hade åkt så mycket bil... När vi var på väg hem så åt vi på Dagmars. Det var det roligaste på dagen, hahah! Här har ni i alla fall lite bilder ifrån idag :)
 
 
 



Tiger




Pråmen Åhus

Hey!
Nu har jag, Carro & pappa varit & ätit på Pråmen i Åhus. Det var jätte gott! Jag är ändå väldigt kräsen av mig så det är ett bra betyg. Det är jätte mysigt där & personalen är trevlig så det är ett plus också!




New york spargris

Hey!
Nästa år ska jag pappa & Carro till New york. Det kommer bli såå coolt! Jag tänker shoppa loss när jag är där. Tänk att shoppa i New york liksom. Dem har alla coola ställen ju!

Igår gjorde jag en New york spargris, hahah vet inte vad jag sak kalla det. Så nu ska jag försöka spara så mycket som jag bara kan. Får se hur det går med det ;)




Favoriter från Madlady

1. Tröjan hittar ni här / 2. Shortsen hittar ni här / 3.Shortsen hittar ni här / 4. Väskan hittar ni här
 



Girl power




Beställt ifrån Ebay

HEY!
Mamma var nyss här & vi beställde lite ifrån internet. Jag beställde bara från Ebay. Jag verkligen älskar Ebay! Det är så snygga och billiga saker där :)
 
Det här beställde jag:
 
 
♥ Harry Potter armband, såååå snyggt & som det Harry Potter fanet jag är så är det ju perfect!
♥ Silver kedja, halsband
♥ Guld kedja, halsband
♥ Jack Daniels linne
♥ Starbucks linne, precis som Jack Daniels linnet så har jag velat ha det jäääätte länge!
♥ Harry potter halsband, dödsrelikerna. Kommer leva i det halsbandet!
♥ Armband. Kors, love, ankare, ''Where there's a will there's a way''
 
+ jag beställde även ett halsband med en drömfångare på. Men har ingen bild på det. Men jag lovar, det är skit snyggt!



Todays outfit

Tröja: Carlings
Shorts: mammas gamla affär
Smycken: glitter, ur&pen & Gina Tricot




Åkte till jobbet i onödan

HEY!
Idag så åkte jag & Carro till jobbet. Men när vi kom dit så var det ingen där. Vi fattade ingenting, är vi lediga eller? tänkte vi. Vi väntade i 10 min men fortfarande ingen där. Så jag ringde han som äger det, då säger han att vi inte ska plocka idag. Så vi gick upp vid halv 5 i onödan & åkte dit bara för att åka hem.. Det är både jobbigt & skönt, hahah! Vi ska nog åka ner en sväng till stan senare idag. Carro har fått sin lön sen när hon jobbade så hon vill shoppa :)

Bilden är på mig & lille Sotis <3




Purple hair




Jack Daniels

Hey!
Jag har alltid varit helt kär i Jack Daniels tröjor! Jag vet igentligen inte varför, hahah. Men dem är bara så jävla snygga! Jag kollade på Ebay idag & jag hittade faktiskt ett linne som jag ville ha med just Jack Daniels tryck. Jag tror jag kommer beställa det, måste ha ett!




Candybykeela

Hey!
Idag skulle Keelas (www.keela.se) webbshop öppnat, jag var så taggad! Jag har längtat ända sedan hon sa att hon skulle öppna en webbshop. Vilket var flera månader sen nu. Men såklart skulle de vara något fel så den öppnade inte idag. Så typiskt...
Men jag väntar & längtar!




Nails by me - arkivet

Hey!
Hör är några av alla nagel designer jag har gjort :)
Vilken är din favorit?




Don't judge me




Dagen...

Hey!
Jobbet var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle va. När man väl kom in i det rullade det på & tiden gick jätte snabbt!

Efter jobbet så gick vi till Österslövs badplats för att bada. Bussen gick inte på 1h så vi var tvungna att gå, fyfan asså! Vi trodde att vi gick en genväg men det tog 1h!! När vi kom fram så var vi varma, trötta, DÖDA! Så vi slängde oss i vattnet direkt.

Nu är vi hemma & jag är helt slut...




Walt Disney




Sommarjobb imorgon

HEY!
Imorgon ska jag börja sommarjobba. Jag ska plocka körsbär, så jävla tråkigt kommer det bli med vad gör man inte för pengar? ;)
Som tur är så ska Carro & Emma också sommarjobba där. Då har man ju nån man kan prata med i alla fall! Emma börjar på Måndag. Men jag & Carro börjar redan imorgon. Vi börjar redan vid 7!! Jag kommer vara helt död!
 
Jag & Carro tänkte att vi skulle bada imorgon efter vi jobbat. Det kommer i alla fall bli jätte skönt eftersom det kommer bli jätte varmt att plocka i flera timmar!
 
Gamla bilder
 
 
 
 



Linne från Carlings

Hey!
Nu är jag hemma, kom hem ifrån stugan igår. Imorse så stack jag & Carro ner till stan en snabbis. Jag skulle köpa ett linne på Carlings som jag hade kollat på. Men det var slut... Det var ju typ det finaste linnet jag någonsin hade sett :'(
Men jag köpte detta istället. Det är ju också fint :D

Carlings 149kr




Always




Osminkad

Jag fick en utmaning där jag skulle lägga ut en bild där jag är osminkad. Så här har ni :)




Believe




Redigerings appar

 

Jag fick en fråga om vilka appar jag använder när jag redigerar mina bilder. På bilden kan ni se vilka. De 3 första är dem jag använder mest :)




B&J cookie dough

Hey!
Jag & Lilly har varit på stranden nu sen kl. 12.00
Det är super bra väder & varmt i vattnet :D

Vi var & köpte glass & jag tog en B&J. Jag är sååå besviken. Det var bara vanilj glass i början! Allt låg i bottnen & det var bara ca. 5 kakbitar! Stor fet diss till det! :(




You are lovely




Pizza & snack på stranden till 12

Jag, Lilly & Carro var på stranden hela kvällen. Vi käkade pizza & bara pratade. Vi var där till kl. 00.00 Nu sitter vi & kollar på Solsidan i sängen. Mys kväll! <3




25 grader varmt

Tjo!
Nu ligger jag & Lilly på stranden & solar. Vi har badat 3ggr, detr så jävla varmt! Men det är skönt. 25 grader idag, imorgon ska det bli 27 grader varmt! Så jävla skönt! :D




2011 2012 2013

Hey!
Jag fick en utmaning om att lägga ut em bild på hur jag har förändrats genom åren. Jag hittade inte direkt några bra bilder men här ser ni lite iallafall.
Tycker ni jag ar förendrats mycket? :)




Ariel




Mys på stranden

Hej!
Efter en stund sen kom jag, Lilly & Carro hem från stranden. Vi skulle bada men det var iskallt i vattnet! Så vi bara pratade & myste i flera timmar. Nu sitter vi och kollar på Solsidan, myyys!! <3




Idag kommer Lilly

Hey!
Just nu ligger jag & Carro & solar vid Havet. Vi har nyss badat & det var ganska kallt men det funkar!

Vid 6 kommer Lilly med tåget så jag ska cykla in till stationen & möta upp henne då :D




RAWR




Bloggen fyller 1år 🎉

Tjo!
Jag såg nyss att bloggen fyller 1år idag :D
Har ju inte bloggat på den hela tiden men lite kul ändå ju!

Eftersom bloggen fyller år så tänkte jag att ni skulle få bestämma en sak jag ska blogga om/utmaning som jag kan visa sen på bloggen. Kan vara vad som helst!

Så kommentera nu! :)




Mini Jessi




Real men like whatever the fuck they want




Todays outfit

Såhär har jag sprungit runt idag, förutom när jag har haft bikini (vilket jag har haft ungefär hela dagen) :D

Linne: H&M
Kjol: Ebay




Stranden med syrran

HEY!
Just nu ligger jag & syrran & steker vid stranden. Vi badade innan & som tur var så var det super varmt i vattnet :D

När vi kommer hem så väntar pizza & glass, nomnomnom

Ikväll ska jag & Carro ner hit igen & ta ett kvälls dopp & bada mysa! ÄLSKAR SOMMAREN! <3

Vad har ni gjort idag ?




Sola Sola Sola

HEY!
Nu ligger jag & solar, har gjort det i över 1h nu. Det är underbart väder! Klar blå himmel & 23 grader!! Det ska bli 25 grader lite senare :D
Det ända negativa just nu är att det bara är 13 grader i vattnet!!! Jag som tyckte det var kallt i förr går :o




Long hair




Oliver & Theodor

Hej!
Det har varit dåligt väder här, det blåser jätte mycket så det är inget strand väder direkt... Badade igår men det var typ bara 14 grader så man frös ihjäl!
Ska testa bada senare idag då det ska bli bättre väder. Från imorgon & framåt ska det vara jätte bra väder!! Sol & 22-28 grader typ varje dag, YEY :D

Bilderna är på Oliver & Theodor. De vita är Oliver & de bruna är Theodor <3




Tindra - panda kaninen

Åh, kolla bara på henne. Hon är så himla söt & underbar! Min lilla panda kanin <3




Trassel

Hej!
Igår såg jag på Trassel. Den är sån mys film! Jag älskar kameleonten & hästen. Kemeleonten är så söt & hästen är så jävla cool, hahahah!
Man blir aldrig för gamal för Disney filmer!




R.I.P Cory Monteith 1982-2013

Det är så hemskt när unga människor dör. Man har ju hela livet framför sig! Rest in peace <3




Monster inc




Sandviken

Idag har det varit fest med grannarna här i sommarstugan, det var väl trevligt. Men efter vi hade ätit så cyklade jag & Carro ber till stranden istället. Vi bara pratade, fotade, ritade i sanden & DAMPADE! hahahahah, myyyyyys!




Perfect girls aren't real




Favorit tröjan

Hej!
Idag ska jag till sommarstugan! Jag ska bo där i en vecka (tror jag) men Lilly :D
Men hon kommer inte förens på Måndag. Men Carro ska också bo där & Mamma lite då & då så jag kommer inte vara ensam!

På bilden ser ni min absoluta favorit tröja! Jag bara ä l s k a r att gå runt med den här hemma & mysa <3
Den är ifrån mammas gamla affär som hon hade.

Har ni något favorit plagg som ni inte kan vara utan? <3




Österslöv

Hey!
Nu sitter jag & Carro & väntar på bussen. Vi har varit & solat & badat på Österslövs badplats. Fy fan vad varmt det var!! Jag höll på att dö av värmeslingor!! Men det var ändå mysigt :)

Ikväll ska vi med mamma på teater. Vi ska se spexet. Det kommer bli skit kul som vanligt :D

Vad ska ni göra idag?




Pandicorn




Utelåst D:

HEJ!
Vi var bara i Åhus 1h ungefär, det var inte alls bra väder.. Det var kallt & blåste. Så typiskt, det var helt klar blå himmel imorse ju. Men vi åt glass iallafall :D

Sen var vi stan & kollade i affärer. Jag köpte ett vitt linne på H&M. Ska ha det till att träna i.

Nu sitter jag utanför lägenheten eftersom jag är utelåst.. Syrran kommer om en halv timme typ & släpper in mig, skynda tiden!




Take a chance




Åhus med Lilly & Nellie

TJO!
Idag ska jag, Nellie & Lilly till Åhus, skoj!
Vi ska bara chilla på stranden. Jag har inte träffat Nellie sen vi slutade skolan så det ska bli extra kul, har ju saknat henne! Har saknat Lilly också men henne har jag iallafall träffat några gånger under sommar lovet. Men det var ett tag sedan nu... <3

Bilden är på mig & Lilly som kramas & sen Nellie på den andra bilden :D




You were born to be real




Frozen yoghurt

Om det är något jag älskar så är det frozen yoghurt! <3
Det är super enkelt & går snabbt att göra själv. Jag gör det jätte ofta & det är inte onyttigt, så bra ju! :D

DET HÄR HAR JAG I:
• Naturell yoghurt
• Hallon
• Banan
• Vanilj socker (ibland)

Jag blandar lite efter smak, jag vet inte exakt hur mycket jag har i av varje sak. Jag har in det ett tag i frysen sen så det blir lite mer glassigt :)

Jag rekommenderar er helt klart att testa det hemma :)




Nit armband

HEY!
Jag & Carro åkte in till san en snabbis idag igen. Jag köpte två nit armband, ett i silver & ett i guld. Alltid bra att ha!

Vanligtvis HATAR jag att handla smycken. Tycker det är så tråkigt att lägga pengar på sånna små saker. Så jag brukar bara köpa smycken när det är rea, så jag har passat på nu lite :D

Armbanden köpte jag på ur&pen. Dem brukar kosta 80kr/st men nu fick jag dom för 20kr/st. Sååå värt! :D




Dagens outfit

Klänning: Gina Tricot?
Skor: Skopunkten
Kofta: New Yorker
Väska: Köpt på en marknad
Smycken: Glitter, Gina Tricot, Ur&Pen

 




Splayville!




New in

HEY!
Här är sakerna som jag köpte i stan idag + ringarna jag fick av Camilla <3

Bikini underdelen: Bikbok 29kr (rea)
Armbandet: Glitter 15kr (rea)
Döskalle ringen: Glitter 12kr (rea)
Alla andra ringarna: Gina tricot (fått av Camilla)




Stan med syrran

HEY!
Idag drog jag & syrran ner på stan. Carro skulle köpa lite saker så jag följde med. Carro hittade inget av vad hon skulle men hon köpte två andra snygga saker. Ett skit skyggt linne ifrån Carlings - världens bästa affär! & ett par leggings ifrån H&M.
Själv köpte jag en bikini underdel ifrån Bilbok, en ring & ett armband ifrån glitter. Kommer bilder senare. Kan även visa några ringar jag fick av Camilla när vi var i Västerås <3




Halv vägs

Nu är vi i Jönköping, det betyder att vi är halv vägs :D wohooooo

Vi åt på Braehus. Det var väl gott. Pappa beställde att han ville ha blodig men så fick han en helt rå (typ) bit, dåligt!




Säger hejdå till Västerås

Nu är vi påväg hem. Jag vill inte hem, vill stanna här några veckor till ju :(
Men sånt är livet. När jag kommer hem vill jag till sommarstugan mamma har i Sandviken (Sölvesborg). Det ska ju bli riktigt bra väder nu så man får ju passa på att ligga vid stranden!
Sen saknar jag alla djuren & mina vänner så jag ska äntligen få träffa dem, det är ju positivist iallafall :D




Tjocka släkten

Idag runt klockan 5 så kommer nästan hela tjocka släkten hit & grillar. Det kommer säkert bli super skoj!

Vad ska ni göra idag? :D




Mys dag!

Dagen började med att jag & pappa åkte in till stan för att träffa Camilla (min syster), hennes son Sanel & Katja (Camillas kompis). Vi åt lunch på nått grekiskt grill ställe, det var riktigt gott faktiskt!

Senare så kom Amir (Camillas kille) till stan. Efter ett tag på stan så åkte vi hem till dem & grillade & spelade lite fotboll. Nu sitter jag, Camilla & Sanel i soffan & kollar på Rango. Snart kommer pappa & då ska vi hem till farmor. Mys dag! <3




Vecko revyn

Just nu sitter jag bara & myser & läser vecko revyn, bra tidning det där! Det har regna lite idag så vi har inte kunnat göra något speciellt. Vi var en sväng & handlade & fikade på åsby trädgård. Vi är alltid på åsby trädgård när vi är här. Det är så fint, dem har inredning & växter. Inredningen är riktigt fin, jag vill flytta direkt & börja inreda min egna lägenhet. Hahahah, jag får nog vänta lite med det.

Läser du vecko revyn?




Hamn caffét

Idag har jag, pappa, farmor, min faster & hennes man ätit middag nere vid hamn caffét. Vi brukar fika där & det är jätte mysigt!




Natt tur ner till sjön

Hej! Igår vid 12 inatt så gick jag & pappa ner till sjön. Det var så fint & det flög fladdermöss över vattnet & fångade insekter. Dem flög bara nån decimeter ifrån en. Det var riktigt coolt faktiskt!




Konstig leksak!

Hej! Bu sitter jag & pappa i bilen på väg hem till Farmor. Sanel, min systers barn hade värsta konstiga leksaken. Man skulle ha på sig varsin skit ful "mössa" sen skulle man kasta bollar som såg ut som grönsaker på huvet. Det var kalborrar på mössan så dem fastnade & så fick man olika poäng för var man träffade. Den som kommit på den leksaken måste ju vara helt dum i huvudet! xD

Bild på hur jag ser ut idag




Dela en Coke med...

Hej! Vi har varit & handlat & nu grillar vi. Grillat är ju bland det bästa som finns helt klart!
Lite senare idag ska vi hem till min syster, hennes kille & deras son, skoj :D

För några dagar sen kom pappa hem med coolaste glasen! Han fick dem ifrån hans jobb för dem tänkte slänga dem. Jag gillar inte cola men jag gillar deras logga :D

Gillar du cola?




Jag ritar - Lite blandat

Hej! Nu är vi här, vi kom fram vid 3 ungefär har jag för mig. Vi har bara tagit det lungt & umgåtts med farmor (vi bor hos henne). Jag tror inte jag kommer kunna blogga så bra här ifrån. Jag ar bara min mobil & det är inte så bra internet. Sen kommer jag ju umgås med släkten såklart :)

Jag ritade lite nyss så här kommer bilderna. Jag är inte riktigt nöjd med nån av bilderna men dem är helt okej. Efter jag hade ritat klart svampbob så kom jag på att han är ju "svampig" & inte rak hahah!




Bra låtar!

 
 
 
 
 



Äntligen på väg

Hej! Nu är vi äntligen på väg till bästaste Västerås! Vi åkte hemifrån kl. 09.00 så vi har bara åkt i 1h & vi har äntligen kommit ut på motervägen nu :DD
Vi kommer antagligen vara framme vid 4 tiden nån gång, lite seg men det är det värt!

Vad ska ni göra idag?