Foto - Hemma från Västerås

Hej kompisar! Nu är jag hemma från Västerås. De senaste 3 veckorna har jag knappt varit hemma alls! Jag har ju varit i New York, Västerås och en sväng i Osby också. Man kan ju tycka att jag skulle tycka det är skönt att komma hem nu äntligen men det gör jag inte.. Jag älskar att vara på resande fot och alltid ha ett fullspäckat schema med saker att göra hela tiden! Sen känns Västerås som hemma så det är liksom inga konstigheter när jag är där, det är mitt andra hem liksom ♥
 
Här är lite bilder jag och Carro tog nere vid bryggan i Lilla Åsby (Västerås)
 
 
 
 



Glömt att berätta att jag är i Västerås

Hej kompisar! Jag kom nyss på att jag har glömt att berätta att jag är i Västerås hahah. Vi kom hit i Söndags & än så länge har vi träffat Camilla & hennes familj, Göran, Barbro & två av mina kusiner (den ena bara någon minut). 

Bild på lilla Adela, stol moster! 





Foto - NYC 2014 del 6

Här kommer ännu fler bilder från dag 6. 
Bilderna är från museét Belive it or not, en lekpark, grand central terminal, Times squar och M&M's world.
 
Detta var alla bilderna från New York. Vi hade det verkligen super veckan vi var där. Det var så sorgligt när vi skulle åka hem. Ville verkligen inte åka hem tillbaka till tråkiga Sverige. Jag trivdes verkligen super bra i New York. Jag skulle åka tillbaka nu om jag kunde.
 
 
 



Foto - NYC 2014 del 5

Här kommer bilderna från dag 6 när vi var på Madame tussauds.
Jag har alltid velat gå på ett så det var super kul och en del var riktigt verkliga!! Det var en som stod så att hon fotade och jag trodde det var en riktig människa så jag stod och väntade helt länge för att hon skulle ta en bild. Ni anar inte hur mycket jag skrattade när jag insåg att hon inte var äkta hahah!
 
En annan sak som var häftigt där var att dem hade värklighetsbio där och dem hade inte sagt det innan heller. Man kom in och satte sig och kollade som valigt och allt var normalt (förutom att det var 3D). Sen helt plötsligt var det en i filmen som brakade igenom taket och då började stolarna skaka så jag blev så jävla rädd att jag skrek rakt ut och hoppade een halv meter upp i luften! Det roliga var att det typ bara var jag som skrek också lol. Förutom att stolarna skakade så stänkte det vatten på en, kom såpbubblor och det blåste i nacken på en. Allt sånt hände när det hände i filmen så det var verkligen en upplevelse och jag blev lika rädd varje gång något nytt hände hahaha!
 
 
,



Foto - NYC 2014 del 4

Här kommer bilderna från dag 5. 
Det är bilder från när vi åkte tunnelbana, drack frappe påvägen till china town, china town, little italy och en super mysig liten park vi satt och vilade oss i samt åt creps i.
 



Foto - NYC 2014 del 3

Dem första bildena är från dag 3, resten är från dag 4.
Dag 3: Cool kille vi träffade när vi åt på Wendy's & times squar på kvällen/natten.
Dag 4: Vackra central park och en rolig street show i central park.
 
 



Foto - NYC 2014 del 2

Här kommer ännu fler bilder från New York. Jag tror det är från dag 2 och 3. 
Det är bilder från promenad på wallstreet, shopping på Brodway, time squar på kvällen/natten, shopping på Century21 och utsickt från Empire state building.
 
 
 



Foto - NYC 2014 del 1

Hej kompisar! Nu är jag hemma från väldrens bästa vecka i New York. Vi kom hem i Onsdags och då hade inte jag kunnat sova varken på bussen till flygplatsen, på flygplatsen, på flyget eller i bilen hem så jag var vaken i över 36h mellan tisdagen när vi åkte från New York och Onsdagen. Snacka om att jag sov gott den natten!
 
Jag har tagit sjuuukt mycket bilder denna veckan och jag hade tänkt att ladda upp alla (dem som blev bra). Jag vet inte hur många delar det kommer bli men här kommer i alla fall del 1. Jag tror det är från dag 1 och dag 2. Det är times squar, rockefeller center, central park, en minnes plats för 9/11 (har glömt vad den heter), shopping & helikoptertur över manhattan. Enjoy!